Simone Gregersen - Hansen & Ersbøll Agenda

Simone Gregersen

Simone Gregersen

Simone Wind Gregersen er projektassistent hos Hansen & Ersbøll Agenda. Simone er en skarp formidler og har særligt øje for at strømline indhold til digitale platforme. Hun har en solid faglig forretningsforståelse og er på hjemmebane, når det gælder struktur og eksekvering. Her på kontoret vil hun arbejde med projektkoordinering, tekstforfatning og research.

Simone interesserer sig for virksomheder, der i en eller anden udstrækning beskæftiger sig med et samfundsnyttigt formål. Derfor starter hun til sommer på en kandidat med speciale inden for International Business and Society på Copenhagen Business School. 

Simone har tidligere arbejdet hos COWI i 5 år, hvor hun blandt andet var medansvarlig for at klæde projektledere på til at integrere Verdensmålene i virksomhedens projekter. Hun arbejdede derudover med at gennemføre interne kampagner med adfærdsændrende formål og koordinerede større afdelingsarrangementer.

Et fun fact om Simone er, at hun som barn har været en dedikeret hamsteravler. Hun gjorde det til sin business og havde sågar en ”hamster-konto” hos sin partner ’Maxi Zoo’. Det var her, Simone for første gang stiftede bekendtskab med forretningsudvikling, og siden har hun været hooked.

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x