Ulla Hovgaard Ramlau - Hansen & Ersbøll Agenda

Ulla Hovgaard Ramlau

Ulla Hovgaard Ramlau

Ulla er COO og Chefrådgiver hos Hansen & Ersbøll Agenda. Som strategisk rådgiver arbejder Ulla særligt inden for kommunikationsstrategi, branding og kampagner, herunder de processer, der fører til gode resultater. Ulla har en spidskompetence inden for oplevelseskommunikation, hvor oplevelser bruges til at styrke læring og involvering. Dertil har Ulla kompetencer inden for koncepter for årsrapporter og magasiner og eksekvering/produktion af dem. Ulla er stærk til at omsætte strategier og kreative koncepter til handleplaner, dialog og kontakt til kunder, følge op og sikre kvalitet, tid og budget samt ledelse af teamet. Ulla har som rådgiver især arbejdet for det offentlige, organisationer og fonde.

Ulla har tung erfaring som mangeårig rådgiver i Bysted og Advice og har bl.a. arbejdet for kunder som Realdania, Poul Due Jensen Fonden, Kongehuset, Undervisningsministeriet, FOA og Movia.

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x