Alexandra Baunhøj

Alexandra Baunhøj

Arbejder i øjeblikket med:

  • All Goals

Alexandra arbejder som konsulent hos Hansen & Ersbøll Agenda. Hun sidder som projektleder, og hjælper kunderne med alt fra strategiudvikling, research til kommunikation og stakeholderinvolvering.

 

Alexandra er uddannet Cand. soc. i Politisk Kommunikation og Ledelse fra Copenhagen Business School. Hun har gennem sin uddannelse og udveksling på McGill University fokuseret på de mange aspekter i bæredygtighed og transformation med et blik for, hvordan begrebet bæredygtighed forstås og fortolkes af de forskellige aktører. Derudover har hun arbejdet med bæredygtighedsstrategier og kommunikation om bæredygtighed herunder rapportering.

 

Med arbejdserfaring fra blandt andet CONCITO, Københavns Madhus og restaurationsbranchen har Alexandra en bred forståelse for at arbejde med forskellige samfundsagender såvel som lavpraktisk ledelse. Alexandra har arbejdet med Green claims agendaen, klimamærkning af fødevaregrupper og har kortlagt de danske offentlige køkkeners brug af klimadata.

 

Alexandra vil gerne begå sig på fransk, derfor arbejder hun flittigt med at nå 365 day streak på Duolingo. I sin fritid tager Alexandra ud i skovene for at køre mountainbike, når hun ikke hænger ud på de lokale spisesteder på Nørrebro og omegn, tager på landet og trækker frisk luft, eller nørder vin i venners vinmark.

Kontakt Alexandra