Christian Sand Horup

Christian Sand Horup

Arbejder i øjeblikket med:

  • All Goals

Christian arbejder som konsulent hos Hansen & Ersbøll Agenda. Han har en stor interesse for de sociale dimensioner af den grønne omstilling, og hvordan komplekse begreber som bæredygtighed kan gøres til konkrete tiltag, den enkelte forbruger kan forholde sig til. 

 

Christian er nyuddannet sociolog fra Københavns Universitet. Herigennem har han fået en faglig forståelse for, hvordan samfundsmæssige problemstillinger kan undersøges gennem menneskelige praksisser – og en bred pallette af metodiske redskaber til at tilgå og udfolde disse. 

 

Tidligere har han været studentermedhjælper i mediekonsulenthuset Kantar Gallup, der specialiserer sig i rådgivning om brand- og produktudvikling. Her han har tilegnet sig projektleder- og rådgivningskompetencer indenfor sammensætningen af kvalitative analyser til brugbar viden og kommunikation for kunder. 

 

Til daglig dyrker han idræt på eliteniveau og har en lille forfatter i maven med lidt forskellige bogprojekter på bordet derhjemme. Han regner med at øge kontorets kaffeforbrug med minimum 50%. 

Kontakt Christian