Christina Foss

Christina Foss

Arbejder i øjeblikket med:

  • All Goals

Christina Foss arbejder som senior rådgiver hos Hansen & Ersbøll Agenda. Christina er en ægte ildsjæl, og bæredygtighed har været en rød tråd igennem hele hendes professionelle virke. Hun er en super trendspotter og har de seneste 7 år drevet sin egen virksomhed. Hos Hansen og Ersbøll Agenda arbejder Christina bl.a. med virksomhedsrådgivning, procesledelse og kommunikation.

 

Christina har en fyldt rygsæk med 15 års erfaring inden for bæredygtighed, hvor hun har arbejdet med området fra mange vinkler. Før Christina kom til Hansen & Ersbøll Agenda var hun konsulent i DI, hvor hun rådgav fødevarevirksomheder inden for innovation og bæredygtighed. Herudover har hun arbejdet i Erhvervsstyrelsen med tilblivelsen af Regeringens Erhvervsklimastrategi, så hun kender de politiske processer rigtig godt. Christina har desuden været en del af ”ESG-maskinrummet” hos Ørsted og Mærsk Olie, hvor hun bl.a. har arbejdet med CSR-rapportering, risikoledelse og stakeholder management.  Som selvstændig har Christina haft fokus økologi og biodiversitet og har bidraget til udvikling af bæredygtige alternativer til industriblomster.

 

Christina har taget sin Bachelor i økonomi (Economics as a Social Science) på University of Sydney og sin kandidat på RUC (Cand Tech Soc). Hun er certificeret projekt- og procesleder. Christina har desuden været del af en række rådgivende organer og netværk – herunder det Økologiske FødevareRåd, DI’s forum for sustainability og the CSR Forum.

 

Christina er gift, bor i Værløse og har to børn på hhv. 10 og 12 år. Hun har desuden to islandske heste og slapper af på rideture i skoven. I ferierne elsker hun og familien at bølgesurfe og stå på ski.

Kontakt Christina