Jens Renner

Jens Renner

Arbejder i øjeblikket med:

  • All Goals

Jens Renner arbejder som projektleder og konsulent hos Hansen & Ersbøll Agenda. Jens er stærk på rapportering, strategiudvikling og analyse, men også skarp til at vinkle og kommunikere bæredygtighedsindsatser. Han har et stort og nysgerrigt overblik over klimaforskning, og hans udgangspunkt er derfor altid at arbejde vidensbaseret.


Jens har en Erasmus Mundus joint-degree i journalistik, medier og globalisering fra DMJX, Aarhus Universitet og Universität Hamburg med speciale i klimakommunikation. Under sine studier var han i praktik hos FN i Genève, hvor han bl.a. arbejdede med at udbrede Verdensmålene.


Jens har gennem sit tidligere arbejde som klimajournalist hos Aarhus Universitetsforlag og radiovært hos Radio4 indsigt i, hvordan journalister tænker bæredygtighed, og hvordan agendaen bedst slår igennem i medierne. Som kommunikations- og pressemedarbejder for en international ingeniørvirksomhed har han stået for ESG-rapportering og opnået forståelse for de udfordringer, som virksomheder står med, når ønsker om at implementere bæredygtighedsstrategi skal omsættes til handling.


I sin fritid er Jens meget glad for at være udenfor, både til fods, på cykel, ski eller på sin motorcykel. Han har et sommerhus i Thy med sine brødre, og han har brugt de sidste års ferier på at vandre i Skandinavien. 

Kontakt Jens