Johanne Køpfli Møller

Johanne Køpfli Møller

Arbejder i øjeblikket med:

  • 4 - Quality Education
  • 8 - Decent Work and Economic Growth
  • 9 - Industry, Innovation and Infrastructure
  • 12 - Responsible Consumption and Production

Johanne Køpfli Møller arbejder som seniorrådgiver hos Hansen og Ersbøll Agenda. Hun har en stærk profil som erfaren projektleder med et solidt analytisk og metodisk grundlag. Både vi selv og vores kunder nyder godt af Johannes store ekspertise inden for projektstyring og hendes flair for altid at skabe en tydelig rød tråd mellem udfordringer, visioner og konkrete handlinger.

 

Johanne er desuden knivskarp til opstilling af klare målsætninger samt dokumentation af realisering. Hun bevarer altid overblikket i komplekse projekter, hvad end det gælder bæredygtig transformation eller verdensmålsstrategier. Det betyder, at man altid kan regne med, at Johanne styrer sine projekter sikkert i mål, når vi udvikler nye bæredygtighedskoncepter og giver verdensmålsrådgivning her hos Hansen og Ersbøll Agenda.

 

Johanne har tidligere arbejdet 13 år hos Rambøll Management Consulting og senest et år hos Realize. Derigennem har hun omfattende erfaring med at understøtte forskellige kunder i at gennemføre vigtige forandringer på et vidensinformeret grundlag.

 

Uddannelsesmæssigt har Johanne en bachelor i Statskundskab fra Aarhus Universitet og en kandidat i Administration fra Aalborg Universitet. Hun har derudover studeret to år på Etnografi og Socialantropologi ved Århus Universitet.

 

Når Johanne ikke sidder hos Hansen og Ersbøll Agenda, så er bouldering hallen hendes andet hjem. Derudover nyder Johanne at vandre og rejse. Hun har bl.a. været frivillig i Malawi på Wildlife Center, hvor hun har været med til at passe dyrene og holde styr på bestanden af flodheste i området.

Kontakt Johanne