Julie Nymark

Julie Nymark

Arbejder i øjeblikket med:

  • 3 - Good Health and Well-being
  • 9 - Industry, Innovation and Infrastructure
  • 11 - Sustainable Cities and Communities
  • 12 - Responsible Consumption and Production
  • 13 - Climate Action
  • 17 - Partnerships to achieve the Goal

Julie Pauch Nymark er Digital Projektassistent. Hun har en tværfagligprofil med et stærkt fundament i kommunikationsdiscipliner og et solidt teknisk know-how. Her på kontoret arbejder hun særligt med projektkoordinering, research og digital optimering. Hun er desuden primus motor for Hansen & Ersbølls tilrettelæggelse af Folkemødet 2021.

 

Når Julie ikke er her på kontoret, studerer hun Kommunikation og IT på Københavns Universitet, hvor hun specialiserer sig i samspillet mellem digitalisering og kommunikation, både i offentlige og private organisationer. Hun interesserer sig for politiske processer og er særligt hooked på den bæredygtige dagsorden. Julie har i mange år været aktiv i et ungdomsparti, hvor hun har arbejdet frivilligt for organisationen i både ind- og udland på ledelsesniveau.

Der er altid fart over feltet hos Julie, som har bygget sit erfaringsgrundlag fra bred variation af organisationer. Hun har senest været politisk praktikant på den danske ambassade i Estland, hvor hun bl.a. arbejdede med klima-, energi- og sikkerhedspolitik samt internationale partnerskaber. Derudover har hun tidligere været ansat som student i hhv. CEPOS og Plastindustrien i Danmark. Her har hun arbejdet med politisk interessevaretagelse, research,  politiske analyser, SoMe-strategier, GDPR og kommunikation.


Man kan tage mennesket ud af Bornholm, men ikke Bornholm ud af mennesket. Det er i hvert fald tilfældet med Julie, som altid formår at flette Bornholm ind i alle sammenhænge, har købt et sommerhus på øen og derfor besøger øen, så ofte som muligt. Man kan derfor også høre gloser som pengebog, maripyjta og pandejern i samtaler med Julie, der ikke har sluppet det bornholmske sprog helt. 

Kontakt Julie