Kristine Kryger

Kristine Kryger

Arbejder i øjeblikket med:

  • 3 - Good Health and Well-being
  • 5 - Gender Equality
  • 8 - Decent Work and Economic Growth
  • 11 - Sustainable Cities and Communities
  • 12 - Responsible Consumption and Production

Kristine Kryger er Chief of Staff & Seniorrådgiver. Hun arbejder særligt med vores administrative processer og forretningsudvikling. 

Kristine er en dreven forretningsudvikler, som brænder for at gøre forretningsmodeller bæredygtige. Kristine rådgiver organisationer og virksomheder i, hvordan man bedst via ekstern og intern mobilisering kan accelerere bæredygtige strategiske satsninger. Hun har et skarpt øje for at matche digitale systemer med strategiske mål, så systembrugen understøtter den ønskede organisatoriske udvikling.

 

Kristine trækker på erfaring som forretningsudvikler i analyse og evalueringsvirksomheden Oxford Research og fra hendes arbejde med at opbygge og mobilisere unge gennem ungdomsorganisationen DFUNK under Dansk Flygtningehjælp. 

 

Kristine er uddannet på University of Essex samt Københavns Universitet i international relations og statskundskab og har diplom fra DTU i Growth Challenge. Hun er medlem af kommunalbestyrelsen i Gentofte Kommune, og har i den egenskab blandt andet stået i spidsen for opgaveudvalg om innovation samt verdensmål.

 

I fritiden er Kristine en selskabspapegøje, som holder af samvær med familie og venner. Hun bruger en masse tid på udendørs på aktiviteter på stranden, gerne paddleboard og undervandsjagt og i selskab med andre.

Kontakt Kristine