Maria Christensen

Maria Christensen

Arbejder i øjeblikket med:

  • All Goals

Maria Christensen arbejder som projektleder hos Hansen & Ersbøll Agenda. Hun har en stor passion for at hjælpe organisationer med at gøre ansvarlighed og bæredygtighed til en naturlig del af deres DNA. Med en praktisk baggrund i strategisk kommunikation og dyb indsigt i social innovation arbejder hun hos Hansen & Ersbøll Agenda med udvikling af stærke analyser og strategier, tekstforfatning samt projektkoordinering. 

 

Maria har en kandidat i Social Entrepreneurship and Management fra Roskilde Universitet, som hun kombinerer med en hands-on professionsbachelor i Kommunikation fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Som kommunikatør er hun specialiseret i at udvikle målrettede kommunikationsstrategier og sætte ord på virksomheders arbejde, mens hun som social entreprenør har et indgående kendskab til de strategiske udfordringer, der opstår, når virksomheders økonomiske og sociale mål skal forenes og udleves. 

 

Hun har tidligere arbejdet som event manager, hvor hun både har organiseret lejlighedskoncerter i Aarhus for Sofar Sounds og events for ING, en stor global bank med hovedsæde i Amsterdam. Derudover har hun arbejdet med business development og kommunikation indenfor både modeindustrien og urban gardening. Senest arbejdede hun for en social start-up ved navn Green City Growers i Boston, hvor hun hjalp med at få frodige grøntsagshaver installeret i byer og på tage i USA. 

 

I sin fritid elsker Maria at lytte til podcasts om alt lige fra amerikansk politik til diskomusik. Med en litauisk mor har hun en forkærlighed for at lære om nye kulturer, og med en opvækst på en gård ved hun lige, hvordan man skal gro en tomat i et drivhus. 

 

 

Kontakt Maria