Natalie Jacobsen

Natalie Jacobsen

Arbejder i øjeblikket med:

  • All Goals

Natalie Jacobsen arbejder som grafisk projektassistent hos Hansen & Ersbøll Agenda. Ved siden af arbejdet er hun fuldtidsstuderende på uddannelsen Multimedia Design & CommunicationKEA – Københavns Erhvervsakademi, hvor hun specialiserer sig i Digital Business, Content & Marketing.

 

Natalie har en passion for kunst, og hun holder af at designe og lave grafik. Da hun mener, at bæredygtighed er vigtigt, er hun glad for at være en del teamet hos Hansen & Ersbøll Agenda, som bidrager til en mere bæredygtig verden.

 

Siden hun var barn, har hun elsket at tegne og være kreativ. Hendes interesse for grafisk design kom til udtryk, da hun var med i studenterrådet, da hun gik i high school. Her var hun en del af et kunst- og designteam, hvor de udviklede grafisk design for studenterrådets sociale medier.

 

Ved siden af studiet og arbejdet, holder Natalie af at læse en god bog og nyde en kop kaffe i solen. Når det er koldt udenfor, kan du finde hende i pilates- eller yogastudiet. Når hun har mulighed for det og tid til det, kan Natalie godt lide at rejse og besøge nye lande. Hun elsker at møde nye mennesker og opleve forskellige kulturer.

Kontakt Natalie