Sara Sverrisdóttir

Sara Sverrisdóttir

Arbejder i øjeblikket med:

  • All Goals

Sara Sverrisdóttir arbejder som digital projektassistent hos Hansen & Ersbøll Agenda. Hun har en stor interesse for bæredygtig udvikling, og hvordan det fremmes gennem sociale medier. Hos Hansen & Ersbøll Agenda arbejder hun med markedsføring, hvor hun primært står for vores sociale medier, herunder vores Facebook og LinkedIn samt vores hjemmeside.

 

Ved siden af Hansen & Ersbøll Agenda er Sara i gang med sin kandidatuddannelse i Digital Innovation & Management på IT-Universitetet. Studiet tilegner hende viden omkring, hvordan IT og digitalisering spiller en rolle for samfundet, samt hvordan det kan anvendes til at løse samfundsudfordringer. Derudover giver studiet hende teoretiske og praktiske værktøjer til at forstå og analysere sammenhængene mellem IT, innovation og samfund.

 

Ud over interessen for bæredygtighed og sociale medier, brænder Sara ligeledes for sprog, hvorfor hun har læst en bachelor i Spansk sprog og kultur på Københavns Universitet. Interessen for sprog voksede især, da Sara i 2018 valgte at tage et halvt år til Spanien som udvekslingsstuderende og da hun arbejdede som frivillig spanskunderviser hos Oxfam IBIS.

Kontakt Sara