Wiktoria Warzycka

Wiktoria Warzycka

Arbejder i øjeblikket med:

  • All Goals

Wiktoria Warzycka er Projektassistent hos Hansen & Ersbøll Agenda. Hun har flair for det grafiske indhold, og hun brænder for at fremme den bæredygtig udvikling. Hos os beskæftiger hun sig primært med markedsføring, og hun er vores primus motor i forhold til sociale medier.

 

Når Wiktoria ikke sidder på kontoret, er hun studerende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Der er hun i gang med sin professionsbachelor i Kommunikation. Uddannelsen giver hende både den teoretiske og praktiske indsigt og tilgang. Studiet gøre at hendes faglighed dækker bredt fra strategisk kommunikation til PR og medierne. Wiktoria har altså en brugbar værktøjskasse allerede fra starten af hendes karriere som kommunikatør.

 

For tre år siden var hun med til at opstarte en organisation for hjemvendte udvekslingsstudenter. Her fik hun en masse erfaring med kommunikation hos en organisation. Hun var både forkvinde og kommunikationskoordinator, hvor hun arbejdede meget med kommunikative problemstillinger og producerede digitalt indhold.

 

Som følge af Wiktorias udvekslingsår i USA tilbage i 2016/2017, har hun fået et globalt netværk, som hun elsker at rejse verden rundt for at besøge. Når hun ikke arbejder, eller er ud og rejse, er hun enten til at finde ud i naturen med hendes løbesko på, eller i gang med et bageprojekt i hendes køkken.

Kontakt Wiktoria