Politik, musik og kage til folket - Hansen & Ersbøll Agenda

Politik, musik og kage til folket

28. juni 2016 11:29 Ingen kommentarer 0

Hansen Agenda satte igen i år kurs mod Folkemødet med hele kontoret i kufferten. I år havde vi vi udvidet vores velafprøvede folkelagkagekoncept fra en finanslovs-gimmick til også at kunne rumme andre typer af prioriteringsdiskussioner. Om det var en god idé, skulle stå sin prøve – både i vores eget telt og hos Reddernes Udviklingssekretariat.

Folkelagkagen: En opskrift på succes
Folkelagkagen er et stærkt koncept til involvering og debat – både på Folkemødet og resten af året. Det er et redskab, som giver en reel debat om værdier i omfordelingen og prioriteringer for netop jeres branche.  Hansen Agenda skræddersyr et arrangement til jer, der kan indeholde:

– Debatkoncept
– Ramme for aktuel debat om dine mærkesager
– Befolkningsmaling
– Online kage til involvering og afstemning
– PR og agendasetting
– Event – med lagkage, naturligvis…

På folkemødet 2017 – eller når timingen er god for jer
På baggrund af en befolkningsundersøgelse eller aktuel dagsorden, sætter vi relevante politikere, stakeholdere og eksperter i stævne, der diskuterer, hvordan vi kan lytte til folkets stemme og gøre demokratiet levende i måden, vi fordeler vores midler på.

Vi krydrer med sandhedsvidner fra den virkelige verden, der sætter tingene på spidsen og gør midler til mennesker i en debat, der engagerer folket mest muligt ved hjælp af interaktive lagkagediagrammer, der visualiserer jeres branchelagkage og skaber opmærksomhed lokalt og digitalt, når folket deler deres lagkager på Facebook og Twitter.

Er du på folkemøde, stiller vi med telt, ordstyrer og håndlavet lagkage til alle deltagere. Det eneste, du skal gøre, er at møde op med dine ønsker og drømme for din branches fremtid.

Både på Folkemødet og resten af året skræddersyr vi et forløb med befolkningsundersøgelse, medieanalyse og afvikling for jer. Vi sikrer jer en stærk stemme og en proaktiv dagsorden, der sætter jer i førerpositionen, når jeres branche skal diskutere fremtidens udfordringer og omfordeling.

To stærke kager på folkemødet 2016
I Reddernes telt debatterede regionspolitikere de blå blinks fremtid. De fremmødte sad tæt og blev gennem live-afstemning involveret i prioriteringen af balancen mellem blandt andet responstid, reddernes kompetencer, behandlingens kvalitet og det tekniske udstyr. Budgettet ligger fast og behovet for tryghed er stort – og de fremmødte beslutningstagere fik noget at gå hjem og tænke videre over.

Kig ind i Hansens telt – der var fest

Folkelagkagen 2016 from Hansen Agenda on Vimeo.

 

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x