Sikke en prisfest - Hansen & Ersbøll Agenda

Sikke en prisfest

31. marts 2017 13:50 Ingen kommentarer 0

Tre nomineringer, én pris og et brag af en fest blev det til, da Hansen Agenda samledes med 360 glade deltagere til Danish Events & Meetings Awards (DEMA) 2017. Du gætter aldrig, hvad vi fik til dessert…

 

DEMA17 fejrer de personer, virksomheder og initiativer, der skaber mest værdi, er mest innovative og til inspiration for andre i branchen. Og aftenen bestod af alt godt fra eventmagerens store værktøjskasse, fra live-afstemning og faglige input til quizzer, god mad og høj musik.

Og selvfølgelig priserne. Hansen Agenda var nomineret i tre kategorier og vandt i kategorien Non profit / Public outreach med Women Deliver-konferencen. Juryens begrundelse var:

Formålet med Women Deliver’s outreach var at sikre opmærksomhed, engagement og opbakning om
konferencens emner og budskaber blandt lokalbefolkningen. Hansen Agendas aktivitet vinder på sin
stærke strategi om IKKE af have en fast afsender på de forskellige tiltag, men – med afsæt i 18 kernepartneres spydspidsarrangementer – etablere kontakt med og skabe rum for, at en masse små og store organisationer og netværk kunne involveres på egne præmisser. Resultatet var 300+ events over hele landet og 1.000+ publicerede artikler.

Lotte Hansen takkede i sin tale Women Deliver-konsortiet og bemærkede med tilfredshed at Event- og konferencebranchen var begyndt at få øjnene op for vigtigheden af content – noget, der har været en mangelvare i mange år.

Også i aftenens menu, var der indbygget inspiration og læring, da Madkastellet under overskriften ’Fremtidens catering er naturligvis bæredygtigt’ stimulerede gæsternes ganer sammen med nogle af landets førende madkreatører – heriblandt Michelin-stjerne kokke – og leverandører. Og desserten? Ja, der var myrer på, og de smagte såmænd udmærket!


2017-03-30 21.12.47

Se pressemeddelelsen med de øvrige prisvindere hos Meeting Professionels International her.

 

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x