Skær jeres egen lagkage ved Folkemødet på Bornholm - Hansen & Ersbøll Agenda

Skær jeres egen lagkage ved Folkemødet på Bornholm

14. december 2016 12:10 Ingen kommentarer 0

Vil I debattere klima? Flygtninge? Pension? Infrastruktur eller noget helt femte?

Hos Hansen & Ersbøll Agenda har vi udviklet debat-konceptet Folkelagkagen, som er en unik mulighed for at synliggøre lige netop jeres dagsorden, så den skiller sig ud fra mængden.

I vores runde lagkagetelt afholder vi Folkelagkage-arrangementer med et twist af FN’s verdensmål. Her inviteres tilhørerne med i ”maskinrummet” til en folkelig involvering i, hvad det er for sværdslag, vi står overfor i samfundet.

Det er jer, der sætter dagsordenen, og os fra Hansen & Ersbøll Agenda, der faciliterer debatten og sætter de fysiske rammer op.

Fakta om Folkelagkagen:
  • Hansen & Ersbøll Agenda udvikler folkelagkage-events til alle brancher, virksomheder og organisationer, der ønsker en debat inden for sit område.
  • Den enkelte organisation/virksomhed bestemmer selv, hvilket emne, der skal debatteres – samt hvordan kagen skal skæres. Hvis I for eksempel debatterer transport i Danmark, kan hvert stykke i kagen fx repræsentere biler, toge, busser m.m. Herefter prioriterer paneldeltagere og tilhørere i teltet, hvor stort hvert stykke skal skæres.
  • Folkelagkagen er en folkefest i vores lagkagetelt på Folkemødet på Bornholm, hvor deltagerne i teltet bliver budt på lagkage og kaffe/øl.
  • Under debatten kan tilhørerne ”skære deres egne lagkagestykker på www.folkelagkagen.dk – det vil sige, at de afgiver deres stemme om fordelingen af ressourcerne.
Den digitale lagkage

Samtidig har Hansen & Ersbøll Agenda udviklet en digital lagkage, hvor I på www.folkelagkagen.dk kan involvere jeres medlemmer/brugere – fx på Facebook – i debatten om, hvilke prioriteringer der skal tages på området. På den måde kan I nå større dele af befolkningen – og altså ikke kun dem, der kommer på Folkemødet. Med www.folkelagkagen.dk kan I allerede et halvt år inden Folkemødet på Bornholm involvere jeres medlemmer og brugere – fx på facebook – i prioriteringsspørgsmål.

Vil I være med?

Vil I være med, så kontakt Hansen & Ersbøll Agenda, så inviterer vi gerne på kaffe og et stykke lagkage i vores kontor i København, hvor vi kan fortælle mere og sammen blive enige om rammerne for JERES FOLKELAGKAGE.

Kontakt:

Lotte Hansen: lotte@heagenda.dk

Her kan I se den film, der blev lavet under Folkelagkagen 2016. Den giver et fint billede af, hvad det er for et arrangement, vi kan stable på benene for jer.

 

 

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x