Vi mobiliserer partnere - Hansen & Ersbøll Agenda

Vi mobiliserer partnere

Vi er eksperter i at skabe eksternt engagement og medejerskab til samfunds-agendaer. En agenda er aldrig stærkere end når den tager springet fra at være ’jeres’ til at blive ’vores’.  

Vi tilbyder en række ydelser, som kan stå alene eller indgå i et samlet forløb, for eksempel som en del af udviklingen og implementeringen af jeres agenda strategi:

  • Kend jeres partnerpotentiale – Hvem er jeres potentielle partnere og deres potentiale for involvering? Hvilken partnermodel er bedst egnet til at skalere omfanget og gennemslagskraften for jeres agenda? Hvordan sætter I realistiske og målbare KPI’er for jeres partnerindsats på kort, mellem-langt og langt sigt. Vi hjælper jer til at komme godt i gang og lægger grundstenene for en partnerindsats.
  • Udvid ejerkredsen – ”Success har mange fædre” siger et gammelt ordsprog. Vi hjælper jer til at skabe bred opbakning, synlighed og gennemslagskraft ved at udvide ejerskabet til agendaen. Vi udvikler blandt andet relevante ’open source’ pakker og værktøjer som jeres partnere frit kan tilpasse og personliggøre. Vi arbejder også med uddelegering af delmål, således at indsatsen får flere afsendere og større rækkevidde.
  • Saml partnerkredsen – Vi hjælper jer til at sammensætte den kreds af partnere, der kan få jeres agenda bedst fra start via deres unikke kompetencer, netværk og rækkevidde. Ved at sikre at alle kan se sig selv i en fælles målsætning, involverer vi partnerne aktivt i at udvikle og skabe indholdet for agendaen. Vi bistår med rekruttering, beskrivelse af fælles målsætning og budskaber samt en klar dagsorden for partnerskabet.
  • Uddeleger sekretariatsfunktionen – Vi fungerer som partnerskabets ’backbone’ funktion: Vi sikrer fremdrift og indhold i henhold til fælles målsætning og dagsorden. Vi udvikler og bistår med partnerskabets kommunikations-aktiviteter, og vi tager os af den daglige kontakt, mødeledelse og jævnlig afrapportering til partnerkredsen.

Ofte vil vi kombinere strategiske partnerskaber med agendasetting og skabe et aktivistisk brand om din agenda.

Kontakt os og hør mere.

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x