Ulla Hovgaard Ramlau tiltræder som COO & Chefrådgiver - Hansen & Ersbøll Agenda

Ulla Hovgaard Ramlau tiltræder som COO & Chefrådgiver

5. september 2019 13:41 Ingen kommentarer 0

Strategi og rådgivningsvirksomheden Hansen & Ersbøll Agenda har haft travlt siden 2016.  Virksomheden har fokus på rådgivning inden for verdensmålene og hjulpet kunder med at forene dem til deres kerneforretning, medarbejdere, kunder og stakeholdere.

Ulla skal hjælpe Hansen & Ersbøll med at sikre fortsat udvikling og udbredelse af produkterne, men også udvikle organisationen, så virksomheden kan møde den store efterspørgsel, der i disse år er for, at bæredygtige løsninger bliver en del af kerneforretningen. Ulla skal ligeledes styrke udviklingen af den frivillige forening #iLoveGlobalGoals, der er stiftet af partnerne Charlotte Ersbøll og Lotte Hansen og støttet af Tuborgfondet.

Ulla bliver ansvarlig for den daglige ledelse af medarbejdere og kundeopgaver. Ulla kommer med solid ledelseserfaring fra bl.a. Bysted og Dansk Design Center, hvor hun var direktør.

Partnerne vil fortsat være en del af ledelsen, men vil kunne fokusere mere på strategi og udvikling samt varetage danske og udenlandske kundeopgaver og relationer.

”Vi er stolte over at kunne hente en kapacitet som Ulla ind i Hansen & Ersbøll Agenda. De sidste par år har vi haft så travlt med at udvikle vores forretning og produkter i tæt samarbejde med kunderne. Vi har også taget initiativ til foreningen iLoveGlobalGoals. Aldrig har efterspørgslen været større efter lige netop vores unikke kompetencer og ydelser, så tidspunktet er helt rigtig til for alvor at komme ud over rampen. Med Ullas indtræden i ledelsen kan vi nu sætte fornyet fokus på at udvikle vores medarbejdere og markedsføre og professionalisere vores forretning”, siger partner Charlotte Ersbøll.

”I de 20 år jeg har været en del af rådgiverbranchen, har Ulla været en markant skikkelse, som en der kunne få styr på processer og sikre stærke kundeleverancer præget af høj, faglig kvalitet. Senest har Ulla stiftet For Lige vilkår, der er en forening for forældre til handicappede børn. Det viser, hvordan hun evner at få bæredygtige problemstillinger omsat til markante agendaer og at udvikle en organisation. Det at få så stærk en kapacitet ind, er lige nu det helt rigtige for os”, siger partner Lotte Hansen.

Ulla Hovgaard Ramlau har tidligere stået i spidsen for store kommunikationshuse som Advice og Bysted.

”Jeg vil gerne arbejde for en ”sag” og med et purpose – og muligheden for at gøre det i en mindre, dedikeret konsulentvirksomhed, hvor der samtidig er brug for ledelse, organisering og udvikling, matcher mine kompetencer perfekt. HEAs sag er rådgivning om verdensmålene – hvor de markerer sig seriøst og tænker det sammen med forretning og aktivistisk branding. Jeg ser et stort potentiale i udvikling af det forretningsområde og at synliggøre det mere offensivt på markedet. Jeg kommer også til at spille en rolle i udviklingen af foreningen #iLoveGlobalGoals. Der kan jeg effektivt bruge mine erfaringer fra foreningen For Lige Vilkår, som jeg har opbygget igennem de seneste år og hvor jeg fortsætter som formand. Dertil er det meget attraktivt for mig at blive del af en ledelse med to faglige kapaciteter som Lotte Hansen og Charlotte Ersbøll.”

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x