VERDENSMÅLENE ER MINE, DINE OG VORES - Hansen & Ersbøll Agenda

VERDENSMÅLENE ER MINE, DINE OG VORES

1. marts 2018 15:00 Ingen kommentarer 0

Landets ledende verdensmålsaktører var med, da vi tirsdag lancerede #iLoveGlobalGoals – bevægelsen, som skal gøre Verdensmål til Hverdagsmål. Håbet er at gøre alle ’verdensmålsaktivister’ til virale medejere af IGlobalGoals. Se videoen her – like og del – så er vi i gang!

Målet med I♥GlobalGoals bevægelsen er, at verdensmålene bliver allemandseje. Og det skal gøres ved at alle jer, der i hverdagen viser, handler, arbejder, underviser og lever med verdensmålene deler – jeres gode verdensmålsadfærd – på Facebook og samtidig bruger iLoveGlobalGoals# hashtagget. På den måde skaber vi – sammen – en digital bevægelse, der opsamler hverdagens gode gerninger.

Støt op om initiativet ved at vise dine gode hverdagseksempler

”Der er kun én måde vi kan realisere visionen bag verdensmålene på, og det er ved at vi alle tager dem med os i hverdagen. Nu slipper vi verdensmålene løs viralt og prøver at nå bredt ud i den ånd, at alle kan bidrage på deres måde. Det gør vi ved at skabe et digitalt fællesskab, der er for alle uanset, om man er CEO, spejder, den frivillige i beboercafeen eller politiker. Jo flere vi er jo stærkere bliver vi, og vi kan vi lære af hinanden og styrke hinanden ved at dele alle de gode aktiviteter, som sker i det ganske land”, siger Charlotte Ersbøll, partner i Hansen & Ersbøll Agenda.

”Vi har ikke en fælles fjende men et fælles mål. Derfor har vi brug for at markerer os endnu tydeligere. Det er den bedste måde hurtigt at få endnu flere ombord på. Jo flere vi bliver – jo mere vil vi, alene med vores tilstedeværelse, vise dem, der gør noget, at vi supporterne dem. Men vi kommer også til at lægge pres på dem, der ikke gør nok, og på os selv – for nu at starte et rigtig godt sted”, siger Lotte Hansen, partner i Hansen & Ersbøll Agenda.

Hele folket skal med i bevægelsen

Nødvendigheden af et bredt ejerskab blev understreget mange gange på lanceringen af I♥GlobalGoals, blandt andet af Folketingets to mest verdensmåls-engagerede politikere:

”Det er ikke FNs verdensmål. Det er mine, det er dine, det er vores. Det er ikke noget FN, NGO’erne, politikerne eller institutionerne klarer for os. Det er noget, vi klarer sammen. De kan nemlig kun blive til virkelighed, hvis vi handler på det i fællesskab,” sagde Finansminister, Kristian Jensen (V).

”Det er fint, at vi sidder på Christiansborg, på de offentlige institutioner og i det private erhvervsliv og lægger strategier for, hvordan vi kan indfri målene. Men det, der i virkelig sætter gang i noget er, at vi sammen får hele folket med i bevægelsen,” sagde Kirsten Brobøl (S), formand for Folketingets Tværpolitiske Netværk for Verdensmålene.

Læs mere om lanceringen her

***

Hjælp os med at udbrede den digitale bevægelse ved at:

  1. klikke ind på iLoveGlobalGoals Facebook side og ’Like’ eller ’Del’ siden – eller vores nye video – i dit netværk så vi når ud i alle hjørner af Danmark.
  2. dele din egen inspiration eller erfaring med at gøre Verdensmål til Hverdagsmål på iLoveGlobalGoals Facebook side, tag @iLoveGlobalGoals i dit eget Facebook opslag
  3. bruge #iLoveGlobalGoals på tværs af de sociale medier. Så opsamles alle bidrag automatisk på iLoveGlobalGoals.dk

***

Fakta om den danske Verdensmålsbevægelse

iLoveGlobalGoals er startet af Hansen & Ersbøll Agenda efter dialog med en stribe verdensmålsaktører. Bevægelsen er digitalt drevet, non-profit og uafhængig, og målet er digitalt at gøre verdensmålene til allemandseje. Alle kan være med uanset, om man er på arbejde, er aktionær, er på skolen eller studiet, i foreningen eller hjemme. Bevægelsens budskaber spredes via de sociale medier. Derfor er bevægelsen afhængig af, at de, som er med, bidrager ved at dele deres passion for Verdensmålene på de sociale medier – gerne sammen med eksempler fra deres hverdag på god verdensmåls-adfærd (sammen med hashtagget #iLoveGlobalGoals).”

Hjælp os med at udbrede den digitale bevægelse ved at klikke ind på iLoveGlobalGoals Facebook side og ’Like’ eller ’Del’ den – eller vores nye video – i dit netværk så vi når ud i alle hjørner af Danmark.

 

 

 

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x