VI ER FLYTTET TIL NYBODER - Hansen & Ersbøll Agenda

VI ER FLYTTET TIL NYBODER

20. december 2017 11:36 Ingen kommentarer 0

1. november flyttede Hansen & Ersbøll Agenda domicil fra Nørrebro til historiske omgivelser i Bygningskulturens Hus i Borgergade 111, der ligger midt i det gamle Nyboder

Efter et par år i Ranzausgade på Nørrebro er vi flyttet tilbage til det centrale København, hvor vi bliver en del af kontorfællesskabet i Bygningskulturens Hus. Her kommer vi bl.a. til at dele adresse med BARK Rådgivning og Bygherreforeningen samt en lang række mindre virksomheder, der især arbejder med bygningsbevarelse og arkitektur.

Bygningskulturens Hus er opført i 1859 som Søetatens Pigeskole, og huset er tegnet af arkitekten Bernhard Seidelin. Bygningen blev fredet i 1992 “på grund af sin enestående håndværksmæssige kvalitet, det tidstypiske historicistiske udtryk og den gennemførte funktionalitet”. Det siges, at bygningen er et usædvanligt helstøbt eksempel på samtidens kvalitets- og funktionsbevidste institutionsbyggerier. Bygningskulturens Hus er i dag fredet og ejet af Realdania.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores nye lokaler. Det vil bl.a. ske i form af en housewarming, hvor vi byder på tapas og et glas! Vi forventer at oplyse nærmere om dato/tid i starten af det nye år.

0

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x