Benjamin Brinch

Benjamin Brinch

Arbejder i øjeblikket med:

  • All Goals

Benjamin Brinch er ansat som projektleder hos Hansen & Ersbøll Agenda. Med en tæft for strategisk kommunikation og bæredygtighed hjælper han vores samarbejdspartnere med at forstå, konkretisere og operationalisere deres CSR-startegier på en konstruktiv måde. Ligeledes er Benjamin med til at planlægge og afholde de spændende workshops, vi faciliterer hos Hansen & Ersbøll, samt assisterer med projektkoordinering, tekstforfatning og grafisk design.

 

Benjamin har en kandidat i Erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation (Cand.Merc. (kom.)), hvor han valgte at fokusere på bæredygtighed og social ansvarlighed i en dansk og international kontekst. I løbet af hans studietid på CBS har Benjamin udviklet en indgående forståelse for, hvordan organisationer sætter bæredygtighed på dagsordenen gennem strategisk kommunikation, samt hvordan man opbygger stærke interessentrelationer med alsidige samarbejdspartnere fra hele samfundet. Benjamin afsluttede sit studie med sit speciale omkring Regenerativ ledelse og organisatorisk bæredygtighed, som blev udvalgt til fremvisning på Speciale Festivalen 2021.

Benjamin har tidligere udviklet forretningsstrategier til både B2B og B2C markeder for danske og europæiske kunder, samt været ansvarlig for business development og on-boarding for små og mellemstore virksomheder. Gennem sit arbejde hos CONCITOs klimaambassade har Benjamin styrket sin evne til at formidle komplekse bæredygtighedsdagsordener på en let tilgængelig og håndgribelig måde. Benjamin har også været frivillig hos det grønne iværksætterhus Greencubator, hvor han i stillingen som Love Officer havde fokus på at skabe trivsel, styrke fællesskabet og sprede glæde på arbejdspladsen.

 

Benjamin har desuden været på ungdomsudveksling i Brasilien, hvor han lærte portugisisk, og han er generelt ret fascineret af det Sydamerikanske kontinent. I sin fritid er Benjamin glad for at slackline (at gå på line mellem to træer eller to bjerge), hvor han blandt andet har været med til at sætte verdens længste line op. Udover at være med til at starte den første danske forening for slackline, er han ligeledes vild med at spille fodbold, hvor sæsonens ambition er at få holdet ”Søren Post og Raketterne” til at rykke op i serie 4.

Kontakt Benjamin