Rikke Soede

Rikke Soede

Arbejder i øjeblikket med:

  • 9 - Industry, Innovation and Infrastructure
  • 11 - Sustainable Cities and Communities
  • 12 - Responsible Consumption and Production
  • 13 - Climate Action

Rikke Soede arbejder som projektleder hos Hansen & Ersbøll Agenda. Hun har et stærkt kommunikationsfagligt kartotek og har arbejdet indgående med bæredygtighedsstrategier og Verdensmålene gennem sine studier på CBS. Hos Hansen & Ersbøll Agenda arbejder hun med projektkoordinering, tekstforfatning, research og analyse. Hun assisterer ligeledes ved strategiudvikling.

 

Rikke har en kandidat i Erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation (Cand.Merc. (kom.)) på CBS med bæredygtighed som retning. Studiet har givet hende et tværfagligt grundlag som skarp kommunikatør og bæredygtighedsnørd. Rikkes værktøjskasse byder blandt andet på et stort vidensgrundlag om FN’s Verdensmål, change management og strategiudvikling. Her finder hun det særligt interessant, hvordan Verdensmålene kan bruges som forretningsmodel og redskab for strategiudvikling, når organisationer skal fremme den bæredygtige udvikling.

 

Dette erfaringsgrundlag bar i særdeleshed frugt, da hun var frivillig i en studenterorganisation, som arbejdede for at fremme bæredygtigudvikling på universitetsniveau såvel som erhvervsniveau. Derudover er hun en haj til SEO og UX på hjemmesider, og har solid erfaring med dette fra tidligere jobs hos Siemens og Signify.

 

Rikke har desuden arbejdet to år i Tyskland som kontorassistent, og har en forkærlighed for alt, der har noget med Tyskland at gøre. Fritiden bruger hun helst på kreative projekter, det gælder både grafisk design og syslen ved symaskinen.  

Kontakt Rikke