Bæredygtigt lanceringsevent i Børsen

Bæredygtigt lanceringsevent i Børsen Bæredygtigt lanceringsevent i Børsen

Verdensmål:

  • 12 - Responsible Consumption and Production
  • 13 - Climate Action

Mangler du en plan for at gøre din virksomhed bæredygtig?

Torsdag d. 31. marts holdt vi i samarbejde med BITVA og Dansk Erhverv afslutningsevent på første del af vores bæredygtige strategiforløb i Børsen.

De 13 deltagende virksomheder fra BITVA har netop færdiggjort en plan for deres nye bæredygtige strategi efter at have taget del i det to måneder lange forløb Bæredygtig Forretningsplan, som vi har afholdt i samarbejde med Valified og Classerium. 

 

Til afslutningseventet fik deltagerne mulighed for at pitche deres bæredygtige ambitioner og fortælle, hvor de gerne vil hen i fremtiden. På forløbets korte tid har deltagerne allerede produceret ESG-rapporter, bæredygtighedsstrategier og ambitiøse mål. Og sikke de imponerede! Vi er stolte af at kunne præsentere et hold virksomheder i spidsen af deres felt. 

 

Dagen stod derudover på stærke oplæg fra Ulrich Bang fra Dansk Erhverv, som stillede skarpt på muligheder, udfordringer og trends på bæredygtighedsfronten, samt Stig Irving Olsen fra DTU, der fortalte deltagerne om, hvordan de kan måle CO2-besparelser på deres bæredygtige initiativer. 

 

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med de deltagende virksomheder fra BITVA, da flere af dem allerede har valgt at fortsætte i et videre forløb med os, hvor vi yderligere styrker deres målsætninger og hjælper dem med at komme i mål med deres ambitioner. 

 

De 13 virksomheder med ambitiøse bæredygtighedsstrategier er AVN Gruppen A/SFagerberg A/SDanitech A/SV. Løwener A/SGrønbechDana-Tool A/SBurkert Danmark A/SSEW-EURODRIVE A/S Danmark, Helmuth A. JensenFolke-Larsens Eftf. A/SKJV A/SHans Buch A/S og Armatec A/S.

For at få adgang til dette eksterne indhold skal du godkende cookies. Klik her.

Herunder kan I læse, hvad BITVA fortæller om afslutningseventet

For at få adgang til dette eksterne indhold skal du godkende cookies. Klik her.