Projekter & Case Stories

Vores kunder er alle typer virksomheder og organisationer, private eller offentlige, som tør være modige, ambitiøse og transparente. Det er ikke vigtigt, at I er langt, når vi begynder, men det er vigtigt, at I tør sætte jer selv på spil i rejsen mod en bæredygtig omstilling. Vores kunder er ikke bange for at gøre samfundets udfordringer til deres strategiske ledestjerne og nøglen til fremtidig værdiskabelse.

hansen og ersbøll agenda strategisk rådgivning

Vores projekter

Vi giver modet, muligheden og værktøjerne til en reel bæredygtig omstilling baseret på jeres kerneydelse. Vi fokuserer, forstørrer og sætter agenda sammen med jer, med jeres partnere og ude i verden.
Alle
Vi arbejder med de ambitiøse, der tør sætte absolutte mål og følge op, både på de gode og de dårlige dage.
Ledelsesfokus & Ambitioner
Hvordan får I jeres målsætninger integreret i jeres virksomhed med tilknytning til omverdenen? Vi hjælper jer med at facilitere processen og udvikle strategien.
Strategi & Handlingsplan
Vi gør stakeholdere til partnere, og får dig gennem lydmuren. Vi udvikler og gennemfører det store eller lille event, mere seriøst, og mere crazy end du turde håbe. Målet er altid at få folkets hjerner og hjerter åbnet, så de er parate til reel forandring.
Stakeholder Mobilisering
Vi sætter dine mål og resultater forrest. Vi er her for at tranformere, og den slags kan du ikke kommunikere dig til alene. Der skal fakta på bordet, og du vil blive belønnet af dine kunder og relationer for ikke at snyde på vægten her.
Rapportering & Kommunikation