Oplever I, at det er svært at kortlægge de bæredygtige udfordringer & muligheder i jeres branche?

Oplever I,  at det er svært at kortlægge de bæredygtige udfordringer & muligheder i jeres branche?
  • Change Mobilization
  • SDG Ambition
  • SDG Impact
  • SDG Strategy

Verdensmål til dette projekt:

  • All Goals

Danske Konferencecentre udbød i foråret 2020 Hansen & Ersbøll Agendas Verdensmål Masterclass til deres partnere. Formålet var at give deres partnere et sprog, overblik, strategi og en handlingsplan for de bæredygtige muligheder og udfordringer.

Det kan være enormt svært at dokumentere, hvilken effekt bæredygtige tiltag har, og hvilke løsninger der reelt er bedst, hvis man vil gøre sin organisation førende indenfor bæredygtighed. Derfor valgte Danske Konferencecentre at tilbyde Hansen & Ersbøll Agendas Verdensmål Masterclass til deres partnere. Formålet var at give deres partnere et sprog, overblik og en handlingsplan for de bæredygtige muligheder og udfordringer.

 

Verdensmål Masterclass hjalp konferencecentrene med at holde fokus på, hvor der var mulighed for at blive mere bæredygtige, og hvor de kunne spare penge. Men også med at måle effekterne af arbejdet med de mere bløde områder som trivsel, lokal forankring og biodiversitet. Masterclass forløbet havde overordnet undervisning, men den individuelle opgaveløsning og feedback gjorde, at alle kunne være med og skabe gode og brugbare resultater. 

CEO I Danske Konferencecentre, Marlene H. Sylvester-Hvid udtaler om forløbet:  

Det har været en stor fordel for vores partnere, der har deltaget i Masterclassen, at de nu har fået en måde at tale om bæredygtighed på. Det viser, at de ved noget om det og, at det er noget de arbejder med, og ikke bare er noget, som de siger at de gør. Nu kan de konkretisere, hvad det er de gør, og hvordan de arbejder med bæredygtighed.

Grundet Covid-19 blev Verdensmål Masterclass forløbet delvist digitaliseret, hvor modul 1 og 3 blev afholdt fysisk, mens modul 2 blev opdelt i to online moduler via Zoom. Mellem modulerne blev der arbejdet med individuelle opgaver, der havde til formål at gøre hvert enkelt konferencecentre skarpe på deres styrker og svagheder. Igennem deres individuelle arbejde udarbejdede Hansen & Ersbøll Agenda et verdensmålsindeks specielt til Danske Konferencecentre, hvor de enkelte centrene løbende kan dygtiggøre sig og opnå klassificeringer hos Danske Konferencecentre. Verdensmålsindekset skal sikre at kunder fremover kan booke et konferencecenter efter specifikke verdensmål.

 

De deltagende konferencecentre opnåede alle gode resultater, blev konkrete og målbare I deres arbejde.

Via Hansen & Ersbøll Agenda Verdensmål Masterclass er Danske Konferencecentre blevet førende og sikre I deres arbejde med bæredygtige løsninger