Få EU støtte til at accelerere jeres bæredygtige udvikling!

Hvordan man som SMV kan leve op til demange krav der kommer fra leverandører, myndigheder og kunder og samtidig udvikle sin forretning så man får grønne tal på bundlinjen? Ny EU-støtte hjælper SMV’er med at finde svaret

hansen og ersbøll agenda strategisk rådgivning

Fra februar af lancerer EU nye støtteordninger til SMV’er der ønsker at komme forrest i den bæredygtige udvikling. Hansen & Ersbøll Agenda hjælper dig hele vejen
– fra ansøgning til færdigt projekt.

“De seneste år har vi hjulpet en lang række virksomheder med at søge- og gennemføre EU-støttede projekter. Virksomhederne kom fra forskellige brancher og havde meget forskellige udgangspunkter, men fælles for dem alle var at de til slut stod med en ny viden og en konkret bæredygtig strategi der kunne styrke deres forretning” – Benjamin Brinch, seniorrådgiver Hansen & Ersbøll

Vi hjælper med 3 områder :

rapportering og kommunikation

CO2 dokumentation og ESG-indsigt

Puljen åbner slut februar

CO2 dokumentation og ESG-indsigt

Vi kan hjælpe med at kortlægge jeres primære CO2 udledning og sikre at I får taget de første skridt mod ordentlig dokumentation af jeres klimaregnskab. Vi kan også hjælpe jer kigge ind i hvilke ESG nøgletal der er væsentlige for netop jer, og hjælper jer med tænke hvordan compliance kan gøres til et forretningspotentiale.
Kom igang nu
bæredygtigkernefortælling

Grønne kompetencer

Puljen åbner start april

Grønne kompetencer

Vi hjælper jer med udviklingen af de interne kompetencer i virksomheder så I bliver gearet til proaktivt at se forretningsmæssige muligheder i den grønne omstilling. Vi klæder jeres medarbejdere på til at forstå og bruge omverdenskrav, Verdensmålene og ESG-rapportering. Vi kan også hjælpe dig og din virksomhed med at undgå greenwashing og sikre en mere autentisk kommunikation til dine interessenter.
Kom igang nu
strategi og handlingsplan

Strategiudvikling og handleplaner

Puljen åbner start april

Strategiudvikling og handleplaner

Gennem grundig 1-1 sparring, hjælper vi din virksomhed med at kortlægge jeres væsentlige risici og se hvordan det kan omdannes til forretningspotentialer. Vi hjælper jer med udviklingen af en ambitiøs strategi og handlingsplan med relevante KPI’er til jeres virksomhed, som I kan bruge de næste mange år frem. Det hele vil være samlet i en rapport med layout, som I kan bruge internt som primært strategiværktøj.
Kom igang nu

Vores tilgang

Siden 2017 har Hansen & Ersbøll Agenda arbejdet med virksomheders og organisationers engagement med FN’s Verdensmål og den bæredygtige omstilling.

Vores team tilbyder førende bæredygtighedsekspertise inden for forandringsledelse, agenda setting, interessentinddragelse, fortalervirksomhed, PR, virksomhedspositionering, ledelseskommunikation og bæredygtighedsrapportering.

Vi arbejder på alle niveauer fra sparringsmøder på ledelsesniveau til længerevarende implementeringsindsatser.

Stå stærkt på morgendagens marked

Cases

- Virksomheder vi har hjulpet med hjælp fra EU-støttemidler​

garnspecialisten logo
cirqle logo

Garnspecialisten havde et meget bæredygtigt produkt, men formåede desværre ikke at gøre det forståeligt for deres kunder. Vi hjalp dem med at gentænke deres strategi og ved at finde vigtige nøgletal på bl.a. deres vand, CO2 og energiforbrug har vi hjulpet dem med at skabe en langt overbevisende kommunikation der tydeliggør deres impact. I 2022 blev virksomheden anerkendt med en Gazelle.

Vi har hjulpet Elstyrken med kompetenceudvikling om eksisterende og kommende lovkrav, reguleringer og forventninger relatereret til bæredygtig virksomhedsdrift. Det har ført til en mærkbar udvikling af eksisterende og nye produktområder, samt en standardiseret indsamling og fremstilling af data om bæredygtighedsindsatser. Som en del af forløbet er Elstyrken blevet rådgivet i korrekt kommunikation og markedsføring om bæredygtige tiltag, så virksomheden kan undgå greenwashing.

HEA har siden 2021 hjulpet Cirqle med udviklingen af deres cirkulære forretningsmodel og sikret at deres digitale løsning fik mulighed for at spille en større rolle for at reducere ressourceforbruget hos deres kunder. Vi har hjulpet Cirqle med at gennemgå og tydeliggøre deres interne strategi, sikret et højt niveau data og dokumentation af deres CO2 besparelser, samt hjulpet dem med at udvikle en engagerende kernefortælling mod kunder og investorer.

Hvem er vi

Lotte Hansen_Om Os_Hansen & Ersbøll Agenda

Lotte Hansen

 
Charlotte Ersbøll_Hansen & Ersbøll Agenda_Om Os

Charlotte Ersbøll

 
Nicklas

Nicklas Zimmermann

 
Christina Foss

Christina Foss

 
Rikke Soede Hansen & Ersbøll Agenda

Rikke Soede

 
Benjamin Brinch Hansen & Ersbøll Agenda

Benjamin Brinch

 
Christian Sand Horup Hansen & Ersbøll Agenda

Christian Sand Horup

 
Maria Christensen Hansen & Ersbøll Agenda

Maria Christensen

 

Jacob Ranum

 
Jens Renner
 
Billede af Alberte

Alberte Stærmose

Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os hvis du er nysgerrig på at høre mere om mulighederne for at få et forløb med os støttet af EU-midler. Vi har grundig erfaring med både at søge midler og gennemføre et grundigt forløb der giver jer konkret sparring der hvor I har brug for det. Skriv til os her for en uforpligtende snak og vi vender tilbage hurtigst muligt.