For andet år i træk sætter Handlingsskibet kurs mod Folkemødet i Allinge 

For andet år i træk sætter Handlingsskibet kurs mod Folkemødet i Allinge  For andet år i træk sætter Handlingsskibet kurs mod Folkemødet i Allinge 

Verdensmål:

  • All Goals

Selvom mængden af ansøgninger til Folkemødet var markant højere end i 2022, har arrangørerne bag Folkemødet stadig prioriteret at få Handlingsskibet til Allinge, til stor glæde for både iLoveGlobalGoals og Hansen & Ersbøll Agenda.

Med 21 spændende debatter om alt fra greenwashing til missionsdrevet forskning viste vi i 2022, at Handlingsskibet er ‘the-place-to-be’ på Folkemødet for de organisationer, der ønsker at gøre en aktiv forskel på relevante ESG-dagsordener. 

 

Med erfaringerne fra Folkemødet 2022 er det vores ambition, at Handlingsskibet skal være den foretrukne stadeplads for gæster og debattører, der ønsker at deltage i debatter, der handler om, hvordan vi kan skabe collective impact på de største samfundsmæssige problemstillinger. På Handlingsskibet snakker vi nemlig ikke bare – her handler vi!  

 

Fokus for alle deltagere på skibet bliver at omsætte både globale og lokale bæredygtige udfordringer til konkrete handlinger, der kan implementeres. Og dem, der kommer med tom snak, får lov til at gå planken ud! Vi har en bindende præmis om, at alle lægger hånden på kogepladen og selv kommer med et bud på, hvordan de vil gøre en forskel.  

Morten Bierbaum er direktør i Innovation Silkeborg Hansen og Ersbøll Agenda

Lotte Hansen

”Tiden er løbet fra at vi bare står og diskuterer indtil vi bliver uvenner. Tiden er til, at vi sammen tager fat i de helt store problemer og får sat konkrete handlinger bag måden, vi løser dem på”  

 

Det er budskabet fra bæredygtighedsekspert Lotte Hansen, der har taget initiativet til Handlingsskibet. 

Morten Bierbaum er direktør i Innovation Silkeborg Hansen og Ersbøll Agenda

Jacob Ravn

”Med Handlingsskibet får vi en fantastisk ramme for at sætte fokus på, hvordan vi sammen kan skabe en bæredygtig fremtid”

 

Jacob Ravn, Access2innovation og medstifter af Handlingsskibet. 

Stærk opbakning til Folkemødet 2023 

Handlingsskibets deltagelse på Folkemødet 2023 var ikke givet på forhånd, da der i år var langt flere, der søgte om pladser i forhold til sidste år. Derfor er vi ekstra glade for den gode nyhed, at Handlingsskibet igen i 2023 får plads i Allinge havn. Arrangørernes beslutning om at give plads til Handlingsskibet vidner om det positive bidrag, som Handlingsskibet har til den demokratiske samtale.  

Morten Bierbaum er direktør i Innovation Silkeborg Hansen og Ersbøll Agenda

Christian Bülow Beck

I 2022 afholdt vi for første gang siden corona et Folkemøde i fuld form, hvor vi fejrede demokratiet og dialogen mellem mennesker. Nu ser vi frem til et endnu større Folkemøde i 2023, hvilket er helt fantastisk

 

Christian Bülow Beck, Souschef og konstitueret direktør i Foreningen Folkemødet. 

Følg med på vores Linkedin, hvor vi i de første måneder af 2023 samler op på de mange initiativrige handlingsforslag fra Folkemødet 2022 og deler videoer fra debatterne i 2022. 

 

Og allerede nu kan vi afsløre, at vi blandt vores mange gæster til sommer har AkademikerPension og KR-fonden ombord. Der er stadig plads til et par enkelte til, så hvis din organisation mangler en unik platform på Folkemødet, så tøv ikke med at tage fat i projektleder Benjamin Brinch eller hjernen bag Handlingsskibet, Lotte Hansen. 

 

Vi glæder os til at lægge til kaj i Allinge d. 15-17. juni 2023 

Faktaboks 

Ombord på Handlingsskibet sætter vi en bæredygtig kurs – på tværs af sektorer og industrier. Vi diskuterer aktuelle bæredygtige problemstillinger, men slutter altid debatterne af med at afgive konkrete handlingsløfter til den nødvendige omstilling.