Hansen og Ersbøll Agenda har lanceret et nyhedsbrev i april! 

Hansen og Ersbøll Agenda har lanceret et nyhedsbrev i april!  Hansen og Ersbøll Agenda har lanceret et nyhedsbrev i april! 

Verdensmål:

  • All Goals

I denne måneds nyhedsbrev kan du læse om, hvordan vi har været primus motor i at samle et stærkt partnerskab som deltager på Handlingsskibet på årets Folkemøde. Det sker som sædvanlig på det smukke tremastede skib LOA i juni måned.

Fokus for alle deltagere på båden bliver at omsætte globale og lokale bæredygtige udfordringer til konkrete handlinger, der kan implementeres.
 
Vi er en stærk flok, der allerede nu tæller CIP, KPMG, Epinion, HK, Fokus Folkeoplysning, KR Foundation og LB Forsikring.

Hvis I har også lyst til at sætte ekstra vind i sejlene på jeres bæredygtige udvikling og har en ambition om at indgå i en givende dialog med jeres eksterne interessenter, men mangler en stærk platform at gøre det på, så har skibet få ledige tidspunkter tilbage.

Kontakt Julie Skaarup Roesgaard (42 36 16 52) for at høre mere om, hvordan I kan blive en del af et af Folkemødets mest levende områder for bæredygtig handling.

 

I kan også se vores nyhedsbrev fra april her: https://mailchi.mp/4e77602be82e/spndende-nyt-fra-hansen-ersbll-14157039