Hvordan leder du bæredygtigt? Se den #1 Ledelsesdialog online nu

Hvordan leder du bæredygtigt? Se den #1 Ledelsesdialog online nu Hvordan leder du bæredygtigt? Se den #1 Ledelsesdialog online nu

Verdensmål:

  • All Goals

Hvordan leder du bæredygtigt?

Hansen & Ersbøll Agenda & Matrikel1 afholdt d. 25 november den første af en serie af ledelsesdialoger. Der var fra morgenstunden fokus på at videregive stærke værktøjer til at lede bæredygtigt i alle typer af virksomheder og organisationer. Denne ledelsesdialog er den første i rækken, og vi vil løbende invitere til flere, med forskellige temaer.

 

I ledelsesdialogen greb panelet fat i problematikkerne, tankerne og udfordringerne i direktions- og bestyrelseslokalet. Panelet bestod af Professor Katherine Richardson, Københavns Universitet, Lise Kingo, bestyrelsesmedlem, tidligere CEO for UN Global Compact og Charlotte Ersbøll, partner og medgrundlægger af Hansen & Ersbøll Agenda. Dialogen blev modereret af CEO og Partner i Hansen & Ersbøll Agenda, Lotte Hansen.

 

Debatten kom vidt omkring, med gode spørgsmål fra de knap 50 deltagende. De stillede panelisterne skarpe spørgsmål som, hvordan man får en topledelse til at sætte fokus på bæredygtighed, når de ikke kan mærke den brændende platform på ’egen krop’?

 

Og hvordan en virksomhed med aktionærer kan overbevises til at tænke mindre kortsigtet. Alt det kan du se eller gense her eller nedenfor, da vi har lagt det hele online.

 

Vil du inviteres med til næste ledelsesdialog? Så kan du tilmelde dig Hansen & Ersbøll Agenda’s nyhedsbrev Transformation, da det er der vi vil invitere til de fremtidige arrangementer.

 

Nåede du ikke at deltage i ledelsesdialogen? Så frygt ej, du kan se hele optagelsen online lige her.

 

Arrangementet blev afholdt i samarbejde med Martikel1.