Sarah Gade

Sarah Gade

Arbejder i øjeblikket med:

  • All Goals

Sarah Gade er seniorkonsulent hos Hansen & Ersbøll Agenda og specialist i virksomhedernes CSRD- og ESG-rapportering. For Sarah er det vigtigt altid at få indtænkt virksomhedens forretningsudvikling i bæredygtighedsarbejdet fra starten af en opgaver og at sikre, at kunderne altid føler, at opgaven er i trygge hænder. Sarahs arbejde hos Hansen & Ersbøll Agenda spænder bredt og indbefatter blandt andet byggebranchen, kultur- og finansområdet.

Sarah har indgående erfaring med at arbejde med alle typer af virksomheder om deres innovation, kompetencebehov og bæredygtighed fra blandt andet mere end 10 års arbejde for Dansk Industri og brancheorganisationer. Herfra har hun også erfaring med kommunikation og interessevaretagelse.  Hun dækker derfor også opgaver hos Hansen & Ersbøll Agenda, hvor interessevaretagelse- og presse- og kommunikationsarbejde vil være en naturlig del af løsningen.

 

Sarah har en kandidatgrad i statskundskab og HD. Hun har desuden læst bæredygtighedsret på KU og opgraderer sig, så hun har den nyeste viden om klima- og ESG-rapportering. Hun har erfaring fra at sidde i bestyrelser, råd og aftagerpaneler, som hun bruger i sin rådgivning af virksomhederne.

Kontakt Sarah