Sofie Nellemann

Sofie Nellemann

Arbejder i øjeblikket med:

  • All Goals

Som projektmedarbejder hos Hansen & Ersbøll Agenda arbejder Sofie med research, analyse, strategiudvikling og projektkoordinering. Hun har en passion for bæredygtighed og særligt virksomheders indflydelse på sociale aspekter og klimaet.   

 

Sofie er på sidste år af sin kandidat, MSc Business and Development Studies, på CBS og har tilegnet sig en bred forståelse for ansvarlig virksomhedsførelse på tværs af landegrænser, særligt i udviklingslande. Sofie specialiserer sig inden for bæredygtighed blandt andet ved at tage en ESG minor

 

Med arbejdserfaring fra medicinalvirksomhederne, Lundbeck og Abacus Medicine, har Sofie blandt andet fået førstehåndserfaring med implementeringen af EU’s nye rapporteringsdirektiv (CSRD). Derudover har hun været ansvarlig for kommunikation af bæredygtighedsinitiativer, at organisere workshops samt medarbejdermobilisering, da hun organiserede en kampagne med fokus på bæredygtig forretningsrejse.  

 

Efter arbejdstiden og i weekenden nyder Sofie at komme ned i tempo ved at dyrke yoga eller tage en tur på stranden. Desuden er hun også meget rejselysten, elsker at opleve nye kulturer og taler engelsk og tysk, da hun har boet både i USA og Tyskland. 

Kontakt Sofie