Betingelser

Her finde du information om vores ‘Privatlivs- & cookiepolitik’ samt vores ‘Privatlivspolitik – indsamling & anvendelse af personoplysninger’ og vores ‘Behandling af personoplysninger – Samtykke’

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve. Vi behandler din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

 

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på mail@heagenda.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

 

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt
I forbindelse med at du har været kunde hos Hansen & Ersbøll Agenda, har du sendt os en række personoplysninger, herunder særligt:

Dit navn / firmanavn
Din adresse
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer
CVR-nummer


Dine betalingsoplysninger
Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med fakturering af de ydelser, vi leverer til dig, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet.

 

Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

 

Vi anvender tredjeparter til behandling af:

– Dine køb — E-conomic
– Håndtering af nyhedsbreve via e-mail — MailChimp

Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Hansen & Ersbøll Agenda ApS
CVR-nr.37138150
Højbro Plads 10
1200 København K
Tlf.: 50561346
E-mail: mail@heagenda.dk

 

Du kan desuden kontakte vores databeskyttelsesansvarlige, Kristine Kryger, direkte på:

kristine@heagenda.dk

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

 

Hvis du ønsker at klage over Hansen & Ersbøll Agendas behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

 

Cookies
Dette website anvender cookies
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Formål med cookies på vores website:

At gemme dine indstillinger.
Trafikmåling og statistik.
Målretning og frekvensstyring af annoncering.
Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter: