Betingelser

Her finde du information om vores ‘Privatlivs- & cookiepolitik’ samt vores ‘Privatlivspolitik – indsamling & anvendelse af personoplysninger’ og vores ‘Behandling af personoplysninger – Samtykke’

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve. Vi behandler din e-mailadresse, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på mail@heagenda.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve. best replica watches with swiss movements cheap replica seiko ladies watches fake panerai luminor luminor panerai replica watches omega seamaster 007 50th anniversary replica patek philippe replica Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt I forbindelse med at du har været kunde hos Hansen & Ersbøll Agenda, har du sendt os en række personoplysninger, herunder særligt: Dit navn / firmanavn Din adresse Din e-mailadresse Dit telefonnummer CVR-nummer Dine betalingsoplysninger Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med fakturering af de ydelser, vi leverer til dig, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt regnskabsmateriale skal, ifølge lovgivningen, gemmes i 5 år. Herefter bliver oplysningerne slettet. Datasikkerhed Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Vi anvender tredjeparter til behandling af: – Dine køb — E-conomic – Håndtering af nyhedsbreve via e-mail — MailChimp Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til: Hansen & Ersbøll Agenda ApS CVR-nr.37138150 Højbro Plads 10 1200 København K Tlf.: 50561346 E-mail: mail@heagenda.dk Du kan desuden kontakte vores databeskyttelsesansvarlige, Kristine Kryger, direkte på: kristine@heagenda.dk Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail. Hvis du ønsker at klage over Hansen & Ersbøll Agendas behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk. Cookies Dette website anvender cookies En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Sådan sletter eller blokerer du for cookies http://minecookies.org/cookiehandtering Formål med cookies på vores website: At gemme dine indstillinger. Trafikmåling og statistik. Målretning og frekvensstyring af annoncering. Tredjeparter med adgang til at sætte cookies Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter: