Charlotte Ersbøll medudvikler FN’s største event for virksomheders samfundsansvar og bæredygtighed

Charlotte Ersbøll medudvikler FN’s største event for virksomheders samfundsansvar og bæredygtighed Charlotte Ersbøll medudvikler FN’s største event for virksomheders samfundsansvar og bæredygtighed

Verdensmål:

  • 3 - Good Health and Well-being
  • 4 - Quality Education
  • 10 - Reduced Inequality
  • 11 - Sustainable Cities and Communities
  • 13 - Climate Action
  • 17 - Partnerships to achieve the Goal

17.000 deltagere fra hele verden havde meldt sig til det virtuelle event Leaders Summit, arrangeret af FN’s Global Compact.

Her havde partner Charlotte Ersbøll været med til at arrangere det store event, der satte fokus på virksomheders samfundsansvar og bæredygtighed.


Ikke mindst i lyset af den igangværende coronapandemi, var sundhed særligt i fokus – et emne, som Charlotte indgående har beskæftiget sig med gennem flere år. Under temaet Recover Better, Recover Stronger, Recover Together samledes førende erhvervsledere fra alle verdenshjørnet til bl.a. at diskutere, hvad vi som samfund kan lære af coronakrisen, og hvordan virksomheder på en bæredygtig måde kan spille en rolle i genopbygningen. Udover virksomhedsledere deltog bl.a. Angela Merkel, Al Gore og Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus fra World Health Organization.

 

FN’s Global Compact er verdens største frivillige initiativ for ansvarlige virksomheder. Charlotte Ersbøll har siden 2017 hjulpet organisationen med sit bidrag til FN’s Verdensmål og med at ændre virksomheders syn på samfundsansvar. Læs mere om Charlotte her. 


Leaders Summit fandt sted fra d. 15.-16. juni 2020.