Charlotte Ersbøll

Charlotte Ersbøll

Arbejder i øjeblikket med:

  • 3 - Good Health and Well-being
  • 5 - Gender Equality
  • 10 - Reduced Inequality
  • 17 - Partnerships to achieve the Goal

Charlotte er blandt Danmarks førende eksperter når det gælder at omsætte Verdensmålene til forretningsstrategi. Charlotte rådgiver topledelser i ind og udland i hvordan Verdensmålene gøres til strategisk ledestjerne for bæredygtig forretningsudvikling, intern og ekstern stakeholdermobilisering, og fokuseret bæredygtighedsrapportering. Charlotte trækker på omfattende erfaring, blandt andet fra sine fire år som strategisk kommunikationsrådgiver for UN Global Compacts nyligt afgåede CEO. I tæt samarbejde skabte hun initiativets nøglebudskaber og brand i form af taler, artikler, event-koncepter og publikationer. Hun har også stået i spidsen for udviklingen af UNGCs multistakeholder platform ”Health is Everyone’s Business”, der mobilisere virksomheder, universiteter, NGO’er og FN bag integreret handling for klima og folkesundhed. 

 

Før Charlotte etablerede Hansen & Ersbøll Agenda sammen med Lotte Hansen var hun direktør for Novo Nordisks Corporate Stakeholder Engagement med ansvar for virksomhedens brand, omverdensrelationer, multistakeholder partnerskaber og bæredygtighedsstrategi. Charlotte var blandt andet ansvarlig for udviklingen af Novo Nordisks globale brand og partner-platform Changing Diabetes®. En milepæl var da Charlotte sikrede, at Novo Nordisk – som én af få virksomheder globalt – var klar med lanceringen af sin Verdensmåls-ambition på FNs Generalforsamling i 2015, da de 17 Verdensmål blev vedtaget.

 

Charlotte er uddannet fra CBS med diplomer fra Harvard Business School og Cambridge University Prince of Wales Business & Sustainability Programme. Hun er medlem af bestyrelsen for Forum for the Future, en global not-for-profit inden for bæredygtig systemforandring. 

 

Når Charlotte ikke har travlt med at gøre verden til et bedre sted, nyder hun tilværelsen med sin mand Thomas, deres to voksne børn og to hunde. Charlottes bedste tid på dagen, er når hun tager hundene på en frisk tur på stranden eller i skoven eller finder sit zen på yogamåtten.

Kontakt Charlotte