Lotte Hansen

Lotte Hansen

Arbejder i øjeblikket med:

  • 8 - Decent Work and Economic Growth
  • 9 - Industry, Innovation and Infrastructure
  • 11 - Sustainable Cities and Communities

Lotte Hansen er en landets tungeste strategiske rådgivere inden for Verdensmål med særligt fokus på reel impact og mobilisering. Hun arbejder med udvikling af på en gang kreative og strategiske koncepter inden for Verdensmålene, der både kan skabe stærk impact og sikrer mobilisering og co-creation fra organisationer og virksomheder. Hendes fokus er at skabe solide, transformative forandringer gennem dybest og bredest muligt engagement i handling. 

 

Lotte har arbejdet indgående med energi, klima og bæredygtighed i 20 år. Hun er en af Danmarks mest erfarne public affairs rådgivere, og har tidligere arbejdet som pressechef i forskellige ministerier samt i Forbrugerrådet Tænk. Derudover har hun siddet som erhvervsredaktør på Politiken og været politisk kommentator på både TV og i trykte medier. Lotte har desuden arbejdet som Public Affairs Director for ledende PR-bureauer, rådgivet Nordisk ministerråd og har været fast skribent på Analyse Norden.

 

I 2010 grundlagde hun Hansen Agenda, som i 2017 blev til Hansen & Ersbøll Agenda, da Charlotte blev partner. Sammen med partner, Charlotte Ersbøll, skabte Lotte i 2018 foreningen iLoveGlobalGoals, der ønsker at skabe forandring og at gøre verdensmål til hverdagsmål. Det sker gennem udvikling og test af koncepter til handling samt massiv digital involvering. Målet er at få almindelige mennesker, både når de er hjemme og på job, involveret i verdensmålene gennem handling og engagement.

 
 
Kontakt Lotte