Hansen & Ersbøll fylder 5 år

Hansen & Ersbøll fylder 5 år Hansen & Ersbøll fylder 5 år

Verdensmål:

  • All Goals

Da Hansen & Ersbøll Agenda fylder 5 år og Lotte fylder 50 år, og derfor vil vi invitere dig til dobbelt fødselsdagsreception d. 4. maj 2022 kl. 13-16.30.

Receptionen, som er på dagen, hvor Danmark blev befriet om aftenen i 1945, vil vi markere ved at sætte spot på en ny ledelsesform, som vi ser udspiller sig på et trist og brutalt bagtæppe af krig. Vi ser en form for aktivisme i disse uger fra modige virksomheder i Danmark og globalt, hvor man vælger ikke at forholde sig neutralt på sidelinjen, men tværtimod engagerer sig i verdens problemer, selv når det kan gå ud over egen indtjening. OG endnu vigtigere ser sig selv som en virksomhed nedsænket i en samfundsmæssig sammenhæng: politisk og geopolitisk. Det er et ledelsesmæssigt paradigmeskifte. Vi vil kalde det en reel ny ledelsesæra med #CorporateActivism.

 

Opvarmningen skete under Corona, men her under Ukrainekrigen sker en mobilisering, hvor virksomheder aktiverer deres hidtil passive magt som aktører, ikke gennem ord, men gennem handlinger. Det er imponerende. Lad alle os, der ser dette som en mulighed for en bæredygtig transformativ omstilling gøre, hvad vi hver især kan for at fastholde den vilje til handling, så vi kan få omstillet vores hverdag og de rammer, vi sætter for hinanden som borgere på jorden til en nutid med et langt større fokus på hurtigere bæredygtig omstilling. ”Hvordan” er en samtale vi gerne vil invitere til sammen med de, som inspirer os og de, som ”handler”.

 


Vi håber, at du vil komme og være med og spise en snack med os og vores fantastiske kolleger. Eftermiddagen igennem vil der være tid til snak og være korte oplæg med udgangspunkt i temaet. 

 


Receptionen afholdes i Membership Lounge på Matrikel1 på Højbro plads 10, hvor
vi bor.

 

Vi håber på at se dig!
Tilmelding nødvendig på senest d. 2/5 kl. 12.00:
[email protected]

 

På teamets vegne
Charlotte og Lotte

 


PS
Vi har skrevet en kronik om det her