Klima, natur og sundhed går hånd i hånd

Klima, natur og sundhed går hånd i hånd Klima, natur og sundhed går hånd i hånd

Verdensmål:

  • All Goals

Det bedste vi kan gøre for folkesundheden er at tackle klimaforandringerne og presset på naturen. Det er omdrejningspunktet for en paneldiskussion der afholdes i dag, d. 27. maj 2021, på den digitale Net Zero Festival.

Panelet er sponseret af GSK Consumer Health i samarbejde med Forum for the Future og Walgreens Boots Alliance, og vores partner Charlotte Ersbøll deltager i panelet sammen med Dr Sally UrenRichard Ellis og Sarah Mcdonald.

Charlotte har gennem sit arbejde med UN Global Compact beskæftiget sig indgående med sammenhængende mellem klima, natur og folkesundhed, herunder hvad det betyder for virksomheders sociale ansvar på tværs af hele værdikæden.

 

Klimaforandringer og presset på naturen er den største trussel mod folkesundheden f.eks. når det gælder adgangen til ren luft, vand og en næringsrig kost. Øgede temperaturer og den voksende urbanisering ændrer også risikoen for smitsomme sygdomme som malaria og COVID-19.

 

Net Zero Festival sætter fokus på netop sammenhængen mellem klima og sundhed frem mod #COP26 sammen med globale eksperter, forretningsledere, NGO’er og innovatører for at undersøge, hvorfor beskyttelse og gendannelse af naturen er grundlæggende for global økonomisk velstand.

Charlotte Ersbøll

Charlotte er blandt Danmarks førende eksperter når det gælder at omsætte Verdensmålene til forretningsstrategi.

Charlotte Ersbøll_Hansen & Ersbøll Agenda_Om Os

“Her hjælper vi vores kunder med at sætte agendaer, mobilisere partnere og udvikle brands med noget på hjerte”