Skab bæredygtig forandring med Verdensmålstabellen™

Skab bæredygtig forandring med Verdensmålstabellen™ Skab bæredygtig forandring med Verdensmålstabellen™

Verdensmål:

  • All Goals

Her er Verdensmålstabellen™, som er netop det værktøj, hvor du selv kan opsamle dine bæredygtige fokusområder. Verdensmålstabellen sikrer, at dit impact kan omsættes til en konkurrencemæssige fordele og nye forretningsmuligheder.

Efter at have afholdt strategiske masterclasses for SMV’ere de sidste 3 år er det tydeligt for os, at virksomheder mangler konkrete måleenheder for, hvordan de skal dokumentere sine bæredygtige aktiviteter og vise, at de forbereder sig. Verdensmålstabellen er den template, der kan bruges til alle de ambitiøse virksomheder, der sætter sig bæredygtige mål, og ønsker at følge op på dem.

 

Vi har trademarket Verdensmålstabellen, fordi metoden er uhyggelig enkel. Udover Verdensmålstabellen har vi også trademaket en række Branchetabeller. Branchetabellerne er et hjælpeværktøj, som giver inspiration til andre virksomheder i samme branche.

Måle sdg impact hjerte hansen og ersbøll agenda
Verdensmålstabel Hansen og Ersbøll agenda

Mål dine bæredygtige handlinger

Vores partner Lotte Hansen har skrevet en klumme om, hvor vigtigt det er, at vi kan stå på mål for det, vi siger. Verdensmålstabel™ er værktøjet, som kan hjælpe virksomheder med at gøre netop det, så enkelt som det kan lade sig gøre.

 

“Og til dem der siger, at verdensmålene er til pynt, da vil jeg sige: Ja i de forkerte hænder, da de er den lette vej til bluff, og de flotte firkanter ses overalt på gader, stræder og hjemmesider. Men redskaberne har vi, eller de kan udvikles, og fake news findes kun, fordi sandheden ikke dokumenteres, og uden fakta, mål og handlinger til forbedring, hvad mon der så sker? Ingenting, eller i hvert fald slet ikke nok. Og den gode nyhed er, at videnskaben og de stærke frontløbere findes derude.”

 

Citat fra Lotte Hansens klumme.
Læs hele klummen her

Vil du vide mere om Verdensmålstabellen?

Hvis du vil vide mere om Verdensmålstabellen og Branchetabellerne, og hvordan de kan bidrage til en bæredygtig udvikling i din virksomhed?

 

Kontakt da Lotte Hansen og Charlotte Ersbøll.

Lotte Hansen Charlotte Ersbøll