Verdensmålstabellen™

Som lille eller mellemstor virksomhed, kan det virke som en stor mundfuld at tage hul på arbejdet med bæredygtighed. I Hansen & Ersbøll Agenda har vi derfor gjort os umage for at gøre det nemt at komme i gang med konkrete handlinger og måling af impact – allerede i dag.

Verdensmålstabel

Om Verdensmålstabellen™

Med Verdensmålstabellen™ i hånden kan du allerede i dag opsætte bæredygtige udviklingsmål for dine aktiviteter i din virksomhed. Tabellen gør det muligt for dig at opdele indsatserne efter Verdensmålene og delmålene, hvorfra du sætter dine målsætninger, og dokumenterer den løbende forandring, som I skaber hos jer.

Sådan kommer du i gang med at bruge tabellen

Verdensmålstabellen™ kan bruges af alle med ønsket om at skabe flere bæredygtige aktiviteter og deraf forandring i deres virksomhed. Vi hjælper dig godt i gang ved at identificere eller udvikle bæredygtige aktiviteter i din virksomhed og sætte ambitiøse målsætninger og systematik på arbejdet.

Verdensmålstabel Hansen og Ersbøll agenda

Kom i gang med Verdensmålene allerede i dag

Har du lyst til at komme i gang med at bruge tabellen? Så kontakt Lotte Hansen 

Er du en brancheorganisation? Så kan den store Branchetabellen hjælpe dig og dine medlemmer med at få et samlet overblik over, hvad private og offentlige udbydere lægger vægt på i fremtidige udbud af opgaver. Desuden kan det hjælpe dine medlemmer med mest muligt impact gennem bæredygtige aktiviteter på tværs af branchen. Vi samarbejder med DTU og advokatfirmaet Poul Schmidt om branchetabeller.

 

Er du en virksomhed, og har I bare lyst til at komme i gang med den bæredygtige indsats, så er  Verdensmålstabel™ lige det værktøj, I søger. Tabellen kan hjælpe med at fokusere og indsnævre aktiviteterne og sikre impact. Desuden kan tabellen fungere, som en sublimt overblik i virksomhedens samlede arbejde.

Verdensmålstabel og Branchetabel