Charlotte Ersbøll - Hansen & Ersbøll Agenda

Charlotte Ersbøll

Charlotte Ersbøll

Charlotte Ersbøll er partner og medejer i Hansen & Ersbøll Agenda.

Charlotte Ersbøll var ansat i Novo Nordisk i 12 år og som Corporate Vice President for virksomhedens Corporate Stakeholder Engagement afdeling var hun ansvarlig for udviklingen af Novo Nordisks globale corporate brand platform – ’Changing Diabetes®’, samt virksomhedens globale Public Affairs, Government Affairs og bæredygtigheds aktiviteter. Med Changing Diabetes® fik Novo Nordisk sat diabetes på den globale dagsorden, og virksomhedens lederskab i den rette kontekst. Før Charlotte kom til Novo havde hun en række ledende internationale stillinger for nogle af verdens førende PR og kommunikationsbureauer. Hun var blandt andet med til at starte Biosector 2 op i London og var Direktør og europæisk Healthcare Practice Chair for MSL Group i London, samt Skandinavisk Healthcare Practice Chair i Burson-Marsteller i Købehavn med globalt kundeansvar for nogle af bureauets største sundhedskunder. Gennem hele sin karriere har Charlotte arbejdet med at udvikle stærke produkt og virksomhedsbrands med noget på hjerte, og har arbejdet sammen med topledere i ind og udland for at sætte strategiske samfundsagendaer og mobilisere partnerskaber med en katalytisk effekt.

Lige nu er Charlotte noget af sin tid udlånt til FN’s Global Compact, verdens største frivillige initiativ for virksomheders samfundsansvar og bæredygtighed, hvor hun blandt andet leder udviklingen af en global aktivitetsplatform, der skal sætte sundhed og velvære på virksomhedernes dagsorden som fremtidens bæredygtighedstema.

Når Charlotte ikke har travlt med at gøre verden til et bedre sted ved at aktivere virksomhedernes samfundsansvar, nyder hun sin tilværelse med sin mand Thomas og deres to voksne børn Casper og Emma og hundene Bonnie & Clyde. Charlottes bedste tid på dagen, er når hun tage de to banditter på en frisk tur på stranden eller i skoven, og hun elsker når hun kan samle sin nærmeste familie til et godt måltid mad.

Mail: charlotte@heagenda.dk
Tlf.: +45 31 33 55 67

Cookies hjælper os med at forbedre oplevelsen af hjemmesiden. Ved brug af sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere.
Luk banner
x